Jídelníček od 14.4. do 18.4. 2025
Pondělí
- Přesnídávka: JOGURT, OVOCE 7
- Polévka: HRACHOVKA 0
- Hlavní jídlo: VEPŘOVÁ KOTLETA NA ZELENINĚ S RÝŽÍ PARBOILED 9
- Svačinka: POMAZÁNKOVÉ MÁSLO, SLUNEČNICOVÁ KOSTKA, ZELENINOVÝ TALÍŘ 1,3,7
Úterý
- Přesnídávka: SÝR LUČINA, VEČKA SYPANÁ SEZAMEM, ZELENINA 1,3,7
- Polévka: KULAJDA 1,3,7
- Hlavní jídlo: AJSKÁ OMÁČKA S KULIČKAMI Z CIZRNY, SEMOLINOVÉ TĚSTOVINY 1,3,9
- Svačinka: OVOCNÉ PYRÉ, VÁNOČKA 1,3,7
Středa
- Přesnídávka: COTTAGE, CHLÉB, ZELENINA 1,3,7
- Polévka: HOVĚZÍ VÝVAR SE ZELENINOU A NUDLEMI 1,9
- Hlavní jídlo: KUŘECÍ PRSÍČKO S BYLINKOVOU OMÁČKOU, BULGUR 1
- Svačinka: PAŽITKOVÁ POMAZÁNKA, BANKETKA, ZELENINA 1,3,7
Čtvrtek
- Přesnídávka: ŠUNKA, MÁSLO, CHLÉB, ZELENINA 1,3,7
- Polévka: ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA S QUINOOU 7
- Hlavní jídlo: LÍVANCE S TVAROHOVÝM DIPEM ZDOBENÉ OVOCEM 1,3,7
- Svačinka: VAJÍČKOVÁ POMAZÁNKA SE ZRNĚNÝM ROHLÍKEM, ZELENINA 1,3,7
Pátek
- Přesnídávka:
- Polévka: VELIKONOCE – ZAVŘENO
- Hlavní jídlo:
- Svačinka: