Přeskočit na obsah
Jídelníček od 3.2. do 7.2. 2025
Pondělí
- Přesnídávka: BRUMÍK, OVOCE 1,3,7
- Polévka: ZELENINOVÁ S QUINOOU 9
- Hlavní jídlo: BRAMBOROVÝ GULÁŠ, CHLÉB 1,3
- Svačinka: ŠUNKA, POMAZÁNKOVÉ MÁSLO, CIABATTA, ZELENINA 1,3,7
Úterý
- Přesnídávka: TERMIX, OVOCE 7
- Polévka: SLEPIČÍ VÝVAR SE ZELENINOU A NUDLEMI 1,9
- Hlavní jídlo: SEKANÁ Z HOVĚZÍHO MASA A CUKETY, BRAMBOROVÁ KAŠE 1,3,7
- Svačinka: SÝROVÁ POMAZÁNKA, ITALSKÝ CHLÉB, ZELENINA 1,3,7
Středa
- Přesnídávka: COTTAGE, GRAHAMOVÝ CHLÉB, ZELENINA 1,3,7
- Polévka: MINESTRONE 9
- Hlavní jídlo: KUŘECÍ PRSÍČKO S PŘÍRODNÍ OMÁČKOU A RÝŽÍ PARBOILED 0
- Svačinka: DOMÁCÍ PERNÍK, OVOCE 1,3,7
Čtvrtek
- Přesnídávka: VÁNOČKA, MLÉKO, OVOCE 1,3,7
- Polévka: FAZOLAČKA 0
- Hlavní jídlo: ŘÍZKY Z VEPŘOVÉ KOTLETY SE ŠŤOUCHANÝMI BRAMBŮRKY 1,3,7
- Svačinka: RYBÍ POMAZÁNKA S KAPIÍ, TOASTOVÝ CHLÉB, ZELENINA 1,3,4,7
Pátek
- Přesnídávka: TVRDÝ SÝR, POMAZÁNKOVÉ MÁSLO, VEKA, ZELENINA 1,3,7
- Polévka: KVĚTÁKOVÁ 7
- Hlavní jídlo: NUDLE S MÁKEM A MÁSLEM, OVOCE 1,7
- Svačinka: VAJÍČKOVÁ POMAZÁNKA, CHLÉB, ZELENINA 1,3,7